Bacon- och kantarellsås med pasta, korvstroganoff, myskvällsmat och piratfest.
Nu är det måndag igen och man går tillbaka till rutinerna. I helgen har det varit jobb lördag och söndag, samt lite festligheter på fredagen och lördagen. På fredagen var den en kompis som fyllde år och på lördagen var det jobbfest med lite pirattema. Sen var man ju lite seg på jobbet på söndagen och råkade smälla huvudet i en metallkrok, men men sånt som händer. Har en liten bula med två jack på ögonbrynet nu :P haha.

Piratbild med två kollegor.
I förra inlägget skrev jag ju att jag skulle laga bacon- och kantarellsås med pasta, och det gjorde jag. Det blev helt sjukt gott. Jag hade knaperstekt bacon, förvälld och smörstekt kantarell, gul lök, creme fraish, matlagningsgrädde, salt, peppar och timjan i. Såååå gott. Sen hade jag färsk bred pasta till. Mmmmm.

Sen på söndagen efter jobbet när man var lite lagom sliten så lagade sambon god mat. Korvstroganoff med ris. Riktigt supergott. Blev även varsin halv avokado till.

Senare på kvällen blev det lite mys med mackor, té, kokt ägg och onaka med goji bär på =) Mackorna var några nya från polarbröd med 70 procent fullkorn, "Råg Styrka", riktigt goda och mjuka. Sen vill jag tipsa om goji bär, de är fulla med massa nyttigheter =)

Rågbrödet.

Gojibär:
"Gojibär är som det säkert redan framgått alltså fullspäckat av uppbyggande och stärkande näringsämnen, som t.ex: 6 ggr mer betakaroten är i morötter, stimulerar mänskligt tillväxthormon, innehåller 18 amonisyror, innehåller bla järn, zink, selen... Innehåller även massor vitaminer, A, B1, B2, B6, C och E, hög del antioxidanter etc... Men det bästa med dessa fantastiska bär spara vi till sist – smaken! De är väldigt smakrika och goda – lite söta med inslag av tranbär och körsbär."
Läs mer på hemsidan: http://www.gojibaretc.se/gojibar/gojibar-halsa-valmaende-och-livskraft

Piratbild med två kollegor.
I förra inlägget skrev jag ju att jag skulle laga bacon- och kantarellsås med pasta, och det gjorde jag. Det blev helt sjukt gott. Jag hade knaperstekt bacon, förvälld och smörstekt kantarell, gul lök, creme fraish, matlagningsgrädde, salt, peppar och timjan i. Såååå gott. Sen hade jag färsk bred pasta till. Mmmmm.

Sen på söndagen efter jobbet när man var lite lagom sliten så lagade sambon god mat. Korvstroganoff med ris. Riktigt supergott. Blev även varsin halv avokado till.

Senare på kvällen blev det lite mys med mackor, té, kokt ägg och onaka med goji bär på =) Mackorna var några nya från polarbröd med 70 procent fullkorn, "Råg Styrka", riktigt goda och mjuka. Sen vill jag tipsa om goji bär, de är fulla med massa nyttigheter =)

Rågbrödet.

Gojibär:
"Gojibär är som det säkert redan framgått alltså fullspäckat av uppbyggande och stärkande näringsämnen, som t.ex: 6 ggr mer betakaroten är i morötter, stimulerar mänskligt tillväxthormon, innehåller 18 amonisyror, innehåller bla järn, zink, selen... Innehåller även massor vitaminer, A, B1, B2, B6, C och E, hög del antioxidanter etc... Men det bästa med dessa fantastiska bär spara vi till sist – smaken! De är väldigt smakrika och goda – lite söta med inslag av tranbär och körsbär."
Läs mer på hemsidan: http://www.gojibaretc.se/gojibar/gojibar-halsa-valmaende-och-livskraft
De är alltså nyttiga OCH goda =)
Nu blir det lite kesella med kiwi. Mumma.
Kommentarer
Trackback