Citronolivolja, lasagne och räksalladstallrik.

Så var det måndag igen efter en skön helg i Stockolmo. Har ju inte lagat så mycket mat senaste dagarna då man var på annan ort, men åt en fantastiskt god brunch på Radisson Strand Hotel och killens svägerska lagade en supergod Laxgryta med saffran som vi åt en av dagarna.

Innan helgen så lagades det lite mat här i hushållet också. Dock ska jag först visa min underbara olivolja på sprayflaska med citronsmak. Går verkligen att använda till ALLT. Godast på sallad och avokado med lite flingsalt.

Citronolivolja



Köpte den på Coop Forum och ni måste verkligen testa den, suuuperhärlig.

Det som lagades dagarna innan vi åkte var en av mina favoriter, Lasagne. I denna hade jag blandfärs, färska champinjoner, creme fraish, hela tomater på burk, paprika, soltorkade tomater och en himlans massa bechamelsås =)

Lasagne



Först hela härligheten rykande het från ugnen.
Sen på tallriken med en liten sallad.


Idag så orkade jag inte laga något speciellt då jag varit hela dagen i skolan. Men då gjorde jag som jag brukar när jag är trötter, en goood salladstallrik. Jag började med att ta fram frysta räkor. På med dem på en plåt och in i ugnen i 50 grader i 10 min. Sen handpillar man dessa och hackar de grönsaker man känner för helt enkelt.

Idag blev det:
Kidneybönor
Salladsost (billigare variant av feta)
Rödlök
Majs
Röd paprika
2 st kokta ägg
5 delade dadlar
En klick majonäs med citronsmak
Lite leverpastej med ättiksgurka på
En klick kaviar
Och så de handpillade räkorna också förstås.
Allt detta sprayades med min olivolja med citronsmak och fick lite flingsalt på sig =)

Räksalladstallrik



Bara att njuta av härligheten. =)

Imorgon så ska jag laga något mer spännande och avancerat tänkte jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0